עוף פולנטה עם שורש סלרי ומרווה דורש סביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 886 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. אם יש לכם מלח, שום, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 81%. נסו מרק שורש ערמונים וסלרי עם קרוטונים מרווה ובייקון, שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, ו עוף עם מחית שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת רוטב 4 ליטר, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה ולטאטא בפולנטה בזרם יציב. כאשר כל פולנטה נוספה, למשוך סיר קדימה ולהמשיך ערבוב עם כף עץ. כאשר עבה כמו לבה מותכת, יוצקים לתוך 8 אינץ ' על ידי 10 אינץ תבנית אפייה ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים, לפצל חזה עוף לחתוך כל אחד 3 חתיכות. לדלות את החלקים בקמח מתובל. לאחר מכן, לדלות את כבדי העוף בקמח מתובל. בתנור הולנדי גדול עם תחתית כבדה, מחממים שמן עד לעישון. חתיכות חזה חומות קודם, ולאחר מכן להסיר לצלחת.