עוף פולנטה עם שורש סלרי ומרווה דורש סביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 886 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. אם יש לכם מלח, שום, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 81%. נסו מרק שורש ערמונים וסלרי עם קרוטונים מרווה ובייקון, שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, ו עוף עם מחית שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת רוטב 4 ליטר, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה ולטאטא בפולנטה בזרם יציב. כאשר כל פולנטה נוספה, למשוך סיר קדימה ולהמשיך ערבוב עם כף עץ. כאשר עבה כמו לבה מותכת, יוצקים לתוך 8 אינץ ' על ידי 10 אינץ תבנית אפייה ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
בינתיים, לפצל חזה עוף לחתוך כל אחד 3 חתיכות. לדלות את החלקים בקמח מתובל. לאחר מכן, לדלות את כבדי העוף בקמח מתובל. בתנור הולנדי גדול עם תחתית כבדה, מחממים שמן עד לעישון. חתיכות חזה חומות קודם, ולאחר מכן להסיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
כבד עוף
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים כבדים, בצל ושורש סלרי ומבשלים עד חום זהוב, כ -12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוסיפים יין, רוטב עגבניות ומרווה ומחזירים חתיכות עוף למחבת. מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר לרתיחה ומבשלים 20 דקות, או עד חתיכות השדיים מבושלים כמעט דרך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
חותכים פולנטה מגניב לקוביות 1/2 אינץ ' ולהוסיף לסיר. מבשלים עוד 10 דקות, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם סלרי טורטינו.