עוף פורטוגזי I
עוף פורטוגזי אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אם יש לך שום, פלפל, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו עוף פורטוגזי, פורטוגזית אחת סיר עוף ותפוחי אדמה, ו מרק עוף פורטוגזי II (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חזה עוף ומבשלים עד להשחמה יפה משני הצדדים.
יוצקים במניות עוף ויין לבן, באמצעות מספיק ציר עוף כך חתיכות העוף מכוסים באמצע עד שני שלישים על ידי נוזל.
מוסיפים שיני שום שלמות. להפחית את החום בינוני נמוך, מפזרים קמח על החלק העליון של התוכן של המחבת לכסות עם מכסה. מבשלים במשך 40 עד 45 דקות, עד העוף מבושל דרך.
כאשר העוף מבושל דרך, להסיר צלחת, ולשמור על חם. מרתיחים את הנוזל במחבת עד שהוא מופחת על 1 1/2 כוסות.
להקציף קרם לתוך נוזל מופחת, לשבור את שיני שום ככל שאתה יכול. להחזיר עוף למחבת, ולחמם דרך.