שרימפס ולינגוויני ארטישוק
שרימפס ולינגוויני ארטישוק דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, שמן זית, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו שרימפס וארטישוק לינגוויני אלפרדו, Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), ו לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
בעוד פסטה מבשלת, בצל מטוגן ושום בשמן במשך כ 5 דקות.
מוסיפים שרימפס לטפטופים הנותרים, ומבשלים כ -3 דקות. מערבבים לבבות ארטישוק, יין, מיץ לימון, קליפת לימון, מלח, פלפל, ובצל מבושל.
חום לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך; מבשלים, מכוסה, במשך 4 עד 5 דקות. לזרוק עם פסטה ופטרוזיליה.