קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

שרימפס ולינגוויני ארטישוק

שרימפס ולינגוויני ארטישוק
שרימפס ולינגוויני ארטישוק דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, שמן זית, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו שרימפס וארטישוק לינגוויני אלפרדו, Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), ו לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פסטה במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2
בעוד פסטה מבשלת, בצל מטוגן ושום בשמן במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
3
הסר לקערה.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מוסיפים שרימפס לטפטופים הנותרים, ומבשלים כ -3 דקות. מערבבים לבבות ארטישוק, יין, מיץ לימון, קליפת לימון, מלח, פלפל, ובצל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
חום לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך; מבשלים, מכוסה, במשך 4 עד 5 דקות. לזרוק עם פסטה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.