עוף פחית בירה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית ידידותית? עוף פחית בירה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לך בירה, פלפל, ספייס לשפשף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, בירה-בריין-Can Chicken, ו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להסיר את הצוואר ואת הקרביים מן העוף ולהשליך. יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ, ולהתייבש עם מגבות נייר. לשפשף עוף בקלילות עם שמן ואז לשפשף בפנים ובחוץ עם מלח, פלפל לשפשף יבש. תניח בצד.
פחית בירה פתוחה ולקחת כמה לגימות (להפוך אותם לגימות גדולות כך הפחית היא חצי מלאה).
מניחים פחית בירה על משטח מוצק. תופס רגל תרנגולת בכל יד, מפוצצת את חלל הציפור על פחית הבירה.
להעביר את הציפור-on-a-יכול לגריל שלך ולמקם במרכז הסורג, איזון הציפור על 2 הרגליים שלה ואת יכול כמו חצובה.
מבשלים את העוף מעל חום בינוני-גבוה, עקיף (כלומר אין גחלים או מבערים על ישירות מתחת לציפור), עם כיסוי הגריל על, במשך כ 1 1/4 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית רושם 165 מעלות F באזור השד ו 180 מעלות f בירך, או עד מיץ הירך פועל ברור כאשר נדקר בסכין חדה.
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 10 דקות לפני גילוף.