עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ
עוף, פטריות בר וצלוי-שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 405 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירכיים של עוף, לחם פריך, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, ו פטריות בר וכריך שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר את הראש של שום על שכבה כפולה של נייר, בצד לחתוך למעלה.
טפטוף עם שמן זית, ואז לעטוף בנייר כסף. צולים את השום עד רך מאוד, על 1 שעה ו 30 דקות.
בואו להתקרר, ולאחר מכן לקלף, שמירה על שיני שלמות.
בינתיים, בקערה חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני עם מים רותחים ולתת לעמוד עד שהתרכך, על 15 דקות. שוטפים את הפורצ ' יני וקוצצים אותם בגסות; שומרים את הנוזל השריה.
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומתפשטים בשכבה אחת במחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות.
מוסיפים את מגוון הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה והנוזל שלהם התאדה, כ 5 דקות.
מעבירים את הפטריות לצלחת.
במחבת, להמיס את 1 כף חמאה הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את היין האדום ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
יוצקים את פורצ ' יני שמורות השריית נוזל, לעצור לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית.
מוסיפים את ציר העוף, עגבניות, פטריות, פורצ ' יני, שום קלוי ועוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הטרגון ומתבלים במלח ופלפל. מערבולת ב 2 כפות של חמאה צוננת, 1 כף בכל פעם.