עוף, פטריות בר וצלוי-שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 405 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירכיים של עוף, לחם פריך, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, ו פטריות בר וכריך שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הגדר את הראש של שום על שכבה כפולה של נייר, בצד לחתוך למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
טפטוף עם שמן זית, ואז לעטוף בנייר כסף. צולים את השום עד רך מאוד, על 1 שעה ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
בואו להתקרר, ולאחר מכן לקלף, שמירה על שיני שלמות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
5
בינתיים, בקערה חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני עם מים רותחים ולתת לעמוד עד שהתרכך, על 15 דקות. שוטפים את הפורצ ' יני וקוצצים אותם בגסות; שומרים את הנוזל השריה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומתפשטים בשכבה אחת במחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
הוסף 1 כף שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את מגוון הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה והנוזל שלהם התאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
מעבירים את הפטריות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
11
במחבת, להמיס את 1 כף חמאה הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
13
מוסיפים את היין האדום ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבה
14
יוצקים את פורצ ' יני שמורות השריית נוזל, לעצור לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית.
15
מוסיפים את ציר העוף, עגבניות, פטריות, פורצ ' יני, שום קלוי ועוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1 ט אבקת פלפל לבן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
16
הסר מהחום.
17
מוסיפים את הטרגון ומתבלים במלח ופלפל. מערבולת ב 2 כפות של חמאה צוננת, 1 כף בכל פעם.