עוף פיקטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פיקטן עוף. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, שיני שום, תחליף ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. ציון זה מוצק. נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
משטחים עוף ל-1/4 אינץ'. עובי. בכלי רדוד שלבו את תחליף הביצה, 2 כפות יין או מרק, 2 כפות מיץ לימון, שום ורוטב פלפל חריף. בצלחת רדודה אחרת משלבים את הקמח, גבינת הפרמזן, הפטרוזיליה והמלח. מצפים עוף בתערובת קמח, טובלים בתערובת תחליף ביצים, ואז מצפים שוב בתערובת קמח.
במחבת טפלון גדולה משחימים ארבעה חצאי חזה עוף בשמן 1-1 / 2 כפיות למשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהמיצים מתבהרים.
מסננים טפטופים. חזור על הפעולה עם יתרת העוף והשמן.
מוסיפים את היין הנותר או מרק ומיץ לימון. מביאים לרתיחה. מרתיחים, ללא כיסוי, עד שהרוטב מצטמצם ברביעי.