עוף פפריקש
מתכון עוף פפריקש יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 12 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות שימורים, ירכיים עוף ומקלות תיפוף, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו עוף פפריקש, עוף פפריקש, ו עוף פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
טפיחת עוף יבש ומניחים בקערה עם 1 כף שמן זית. מערבבים 5 כפיות פפריקה בתוספת 1 כפית מלח בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת פפריקה עוף ומעיל היטב. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות, ועדיף בין לילה (ראה הערה לעיל).
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים חצי עוף לתנור ההולנדי ומבשלים עוף עד להשחמה טובה, 4 עד 5 דקות לכל צד.
העברה לצלחת, להוסיף שמן כף הנותרים, ולחזור עם אצווה שנייה של עוף. שים את העוף בצד.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף בצל 1 כפית מלח. מבשלים עד הבצלים מתרככים, ערבוב לעתים קרובות, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים פלפלים, 1/2 כפית פלפל שחור, ואת כף הנותרים פפריקה ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מערבבים 2 כפות מרק עוף לתוך קמח ומוסיפים לסיר. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
להקציף במרק עוף ועגבניות שנותרו (עם מיץ), ולהביא להתבשל. נסטלה בעוף, צד העור למעלה, כיסוי, ולהפחית את החום לנמוך. בעדינות מבשלים עד העוף הוא רך לחלוטין, על 30 דקות.
מעבירים עוף לצלחת, מערבבים בשמנת חמוצה, מתבלים לפי הטעם, ומחזירים עוף לסיר.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים (ראה הערה לעיל).