עוף פריך ופטוצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף פריך פטוצ'יני. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 8 מעריצים. אם יש לכם פטרוזיליה, עגבניות משומר, נגיסי עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פטוצ'יני עם עגבניות וצלפים פריכים, פטוצ'יני חסילוני Cajun קריספי, ו פטוצ'יני חסילוני Cajun קריספי (מתכונים דומים).
הוראות
אופים נגיסי עוף לפי ההוראות.
בינתיים, קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות. השאר פטוצ ' יני במסננת לאחר ניקוז. בסיר אותו, מחממים עגבניות ורוטב עגבניות על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב.
מוסיפים פטוצ ' יני, עוף ופטרוזיליה לרוטב עגבניות; זורקים למעיל. (אם תרצה, לחתוך נגיסי עוף לשניים.)