קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

עוף פרמזן

עוף פרמזן
פרמזן עוף היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה מכילה כ -53 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 475 קלוריות . , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלב רזה, לחם, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 92% , וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פרמזן עוף הטוב ביותר , פרמזן עוף עם פסטה , ועוף פרמזן קל אפוי .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את הלחם בקערת מעבד מזון ומעבדים עד שנוצרים פירורים עדינים, כ-25 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את הפירורים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 12 דקות, עד להזהבה. (תסיים עם כ-1 1/3 כוסות פירורים קלויים.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בקערה בינונית, זורקים את הפירורים עם אורגנו, אבקת שום, פפריקה, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. בקערה אחרת מקציפים את החלבונים והחלב יחד. בקערה שלישית מערבבים יחד את הקמח, ואת 1/4 כפית המלח הנותרת ו-1/4 כפית פלפל שחור. טובלים כל חתיכת עוף, חתיכה אחת בכל פעם, בקמח, מנערים עודפים, ואז ביצה, ואז פירורי לחם, מנערים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מגבירים את טמפרטורת התנור ל-400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים חזה לחם בתבנית זכוכית ומרססים מכל צד בספריי בישול, כ-5 שניות בסך הכל לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
8
אופים את השדיים עד שהם מבושלים והפירורים משחימים, כ-15 דקות. משטחים ברוטב מרינרה, מוצרלה ופרמזן ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד שהגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מקור מצוין ל: חלבון, ויטמין A, ריבופלבין, ניאצין, ויטמין B6, ויטמין C, סידן, ברזל, זרחן, סלניום
10
מקור טוב ל: תיאמין, ויטמין B12, חומצה פנטותנית, יוד, מגנזיום, מנגן, אשלגן, אבץ