עוף פרמזן
פרמזן עוף היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה מכילה כ -53 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 475 קלוריות . , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלב רזה, לחם, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 92% , וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פרמזן עוף הטוב ביותר , פרמזן עוף עם פסטה , ועוף פרמזן קל אפוי .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מניחים את הלחם בקערת מעבד מזון ומעבדים עד שנוצרים פירורים עדינים, כ-25 עד 30 שניות.
מניחים את הפירורים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 12 דקות, עד להזהבה. (תסיים עם כ-1 1/3 כוסות פירורים קלויים.)
בקערה בינונית, זורקים את הפירורים עם אורגנו, אבקת שום, פפריקה, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. בקערה אחרת מקציפים את החלבונים והחלב יחד. בקערה שלישית מערבבים יחד את הקמח, ואת 1/4 כפית המלח הנותרת ו-1/4 כפית פלפל שחור. טובלים כל חתיכת עוף, חתיכה אחת בכל פעם, בקמח, מנערים עודפים, ואז ביצה, ואז פירורי לחם, מנערים עודפים.
מגבירים את טמפרטורת התנור ל-400 מעלות.
מניחים חזה לחם בתבנית זכוכית ומרססים מכל צד בספריי בישול, כ-5 שניות בסך הכל לכל צד.
אופים את השדיים עד שהם מבושלים והפירורים משחימים, כ-15 דקות. משטחים ברוטב מרינרה, מוצרלה ופרמזן ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד שהגבינה מבעבעת.
מקור מצוין ל: חלבון, ויטמין A, ריבופלבין, ניאצין, ויטמין B6, ויטמין C, סידן, ברזל, זרחן, סלניום
מקור טוב ל: תיאמין, ויטמין B12, חומצה פנטותנית, יוד, מגנזיום, מנגן, אשלגן, אבץ