עוף פרפר מזוגג מתוק
זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו חומץ תפוחים, שום, עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה טוב. מתכונים דומים: עוף בגריל מתוק מזוגג, רגל כבש חמאה מזוגגת חרדל, ו דג נזיר מטוגן בגריל עם תבשיל שעועית ראנר מתוק.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מפזרים את העוף במלח ופלפל. אפשר לנוח על הדלפק עד 2 שעות לבוא לטמפרטורת החדר.
מחממים מחבת גדולה הניתנת לתנור (כגון מחבת ברזל יצוק) על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית. בדיוק כשהשמן מתחיל לעשן, מוסיפים את העוף, עם העור כלפי מטה. לחץ בעדינות בזמן הבישול ואפשר לצרוב עד שהצצה מתחת חושפת עור חום זהוב, כ -10 דקות. בעזרת מלקחיים הופכים את הציפור כך שהעור יהיה מעל ומכניסים את התבנית לתנור. היו עדינים עם המלקחיים, הם עלולים לקרוע את העור; נסה לאחוז ברגליים כדי להעיף.
מניחים את המחבת בתנור וצולים כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר על אש בינונית, מוסיפים את החמאה וממיסים.
מוסיפים את הבצל, השום והפלפל, ומפזרים קורט מלח וטחינת פלפל. להזיע את הבצל במשך כמה דקות, אבל לא חום.
מוסיפים את הסוכר החום, החרדל, הרוטב החם והחומץ. מבשלים עוד קצת כדי להביא את הטעמים יחד, ולאחר מכן להסיר מהחום.
כשהעוף נמצא בסביבות 140 מעלות צלזיוס, בערך 30 דקות פנימה, מוציאים מהתנור ומברישים על הזיגוג. מחזירים לתנור וממשיכים לבשל עד שמד חום לקריאה מיידית קורא 165 מעלות פרנהייט, כ -15 דקות נוספות.
תנו לעוף לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
חותכים את הרגליים, ואז פורסים את השד וחותכים למנות.