קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עוף פרפר מזוגג מתוק

עוף פרפר מזוגג מתוק
זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו חומץ תפוחים, שום, עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה טוב. מתכונים דומים: עוף בגריל מתוק מזוגג, רגל כבש חמאה מזוגגת חרדל, ו דג נזיר מטוגן בגריל עם תבשיל שעועית ראנר מתוק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים את העוף במלח ופלפל. אפשר לנוח על הדלפק עד 2 שעות לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מחממים מחבת גדולה הניתנת לתנור (כגון מחבת ברזל יצוק) על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית. בדיוק כשהשמן מתחיל לעשן, מוסיפים את העוף, עם העור כלפי מטה. לחץ בעדינות בזמן הבישול ואפשר לצרוב עד שהצצה מתחת חושפת עור חום זהוב, כ -10 דקות. בעזרת מלקחיים הופכים את הציפור כך שהעור יהיה מעל ומכניסים את התבנית לתנור. היו עדינים עם המלקחיים, הם עלולים לקרוע את העור; נסה לאחוז ברגליים כדי להעיף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את המחבת בתנור וצולים כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, בסיר על אש בינונית, מוסיפים את החמאה וממיסים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הבצל, השום והפלפל, ומפזרים קורט מלח וטחינת פלפל. להזיע את הבצל במשך כמה דקות, אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את הסוכר החום, החרדל, הרוטב החם והחומץ. מבשלים עוד קצת כדי להביא את הטעמים יחד, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8
כשהעוף נמצא בסביבות 140 מעלות צלזיוס, בערך 30 דקות פנימה, מוציאים מהתנור ומברישים על הזיגוג. מחזירים לתנור וממשיכים לבשל עד שמד חום לקריאה מיידית קורא 165 מעלות פרנהייט, כ -15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תנו לעוף לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
חותכים את הרגליים, ואז פורסים את השד וחותכים למנות.