עוף צלוי בטעם דבש ולימון.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי דבש ליים. מנה זו מכילה סביב 64 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 970 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חצי תרנגולות, מלח כשר, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו לבנדר, לאבג'ועוף ליים צלוי עם דבש, עוף ליים צלוי, ו עוף צלוי ליים דביק (מתכונים דומים).
הוראות
רצועת עלי הקורנית מן הגבעולים; לשלב את העלים והגבעולים עם מיץ לימון, שום, jalapenos, שמן זית, דבש 1 כפית מלח בקערה גדולה.
מוסיפים את העוף ופונים למעיל. מכסים ומשרים 30 דקות עד 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור; מחממים ל 425 מעלות F.
שים את העוף, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף ולתחוב את קצות הכנפיים מתחת.
יוצקים את המרינדה על גבי, מתבלים במלח ונקודה עם החמאה.
צולים את העוף, צולים עם מיצי המחבת באמצע הדרך, עד שהעור הוא ענבר ומדחום מוכנס לתוך הירך רושם 160 מעלות F, כ -45 דקות.
העברה למגש העליון עם מיצי פאן.