עוף צלוי ביתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי הביתה. מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 928 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עוף, רוזמרין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 14 שעות. נסו צ'יפס ביתי קלוי בתנור, צ'יפס ביתי עם עגבניות צלויות עם איולי, ו "בית מתוק" קוטג'זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
חשוב מאוד כי אתה משתמש העוף זמין הטוב ביותר בשוק, רצוי אורגני, על מנת לקבל את התוצאות הטובות ביותר. תפוחי אדמה קלויים הם צד נהדר למנה זו. פשוט מניחים תפוחי אדמה גלם מתחת העוף שלך בעת צלייה. הם יהיו מבושלים לחלוטין כאשר העוף שלך מוכן.;
קח את העוף מן האריזה ולשטוף אותו ביסודיות תחת מים זורמים קרים להתייבש.
מניחים את העוף במקרר ולתת לו להתייבש לפחות 12 שעות, או עד עור העוף יבש במקצת.
קח cheesecloth וליצור אותו לכדור קטן (גודל כדור טניס) קשור עם חוט הקצב.
שים את הכדור בקערה עם 2 כפיות מלח, רוזמרין או קורנית sprig, 1 מריוראם sprig ואת כל גרגרי פלפל שחור. למלא את הקערה עם מים, כך מפלס המים הוא מעט מעל כדור הגבינה ולשים אותו במקרר במשך 12 שעות.
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
קח את העוף מהמקרר ולוודא שהוא יבש לחלוטין. לשפשף את שמן הזית על פני השטח של העוף ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 כף מלח. לשחרר את העור על השד ולהחליק את שאר 2 sprigs marjoram תחת כל צד. קח את כדור הגבינה, לסחוט מעט את מי מלח עודף, ולתקוע אותו לתוך חלל העוף יחד עם חצי לימון. לקשור את הרגליים יחד עם חוט הקצב.
מניחים את חזה העוף על מדף אפייה ומכניסים את הכנפיים מתחת לכתפיים.
מניחים את העוף בתנור וצולים עד שהעור מתייבש והמלח הופך לבן, 15 עד 20 דקות. הגדילו את הטמפרטורה ב-25 מעלות כל 15 דקות עד שתגיעו ל-375 מעלות פרנהייט. המשיכו בתהליך זה עד שהתרנגולת תתבשל. כדי לבדוק את העוף עבור doneness, להכניס מדחום לתוך החלק השד מתחת לכנפיים ולקרוא את החום. אם העוף הגיע 165 מעלות F והעור הוא פריך במקצת, לסגור את התנור ולתת לו לנוח עוד 10 דקות. אם אתה אוהב את העור crispier, להפעיל את broiler שלך במשך 2 עד 3 דקות עד העור מקבל כהה יותר.
חותכים את העוף לרבעים ומגישים.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.