עוף צלוי במחבת שטוח
עוף צלוי במחבת שטוח נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, שמן זית, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. וזה די גרוע. נסו עוף במחבת סדין עם קפונטה חציל קלוי, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו עוף בלימון שטוח (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
על משטח עבודה, מניחים את חזה העוף כלפי מטה עם צוואר העוף מולך. באמצעות מזמרה במטבח, לחתוך לאורך עמוד השדרה משני הצדדים ולהסיר. הפוך את העוף, חזה כלפי מעלה. פתח אותו על הדלפק ולשטח את העוף ככל שאתה יכול עם הידיים.
בקערת מתכת גדולה, לטאטא יחד את הסוכר, מלח, ומים חמים, עד הסוכר והמלח הם מומסים.
מוסיפים את הבצל, פלפל, טרגון, שום, מי קרח ויין. מערבבים היטב.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את העוף מן המלח יבש היטב עם מגבות נייר. תניח את העוף בצד.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שמן הזית למחבת החמה, ואז מניחים את העוף לתוך העור המחבת כלפי מטה.
מניחים עוד מחבת כבדה על העוף לחיצה עליו בחוזקה כדי לקבל מגע עור מרבי עם המחבת החמה. להפחית את החום בינוני לבשל תחת המשקל במשך 8 עד 10 דקות. לאחר השחמה, להסיר את המשקולות; להפוך את העור בצד העוף למעלה.
מניחים את העוף בתנור עד הבשר הוא 160 מעלות F, על 20 עד 25 דקות.
תן לתרנגולת לנוח 10 דקות לפני ההגשה.