תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי סלט דלעת עם קרוטונים, ארוגולה, וענבים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 892 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, חומץ בלסמי, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט סקווש עוף, ארוגולה ובטרנוט עם כרוב ניצנים, סלט קינואה בקרמל עם גבינת עיזים וענבים קלויים, ו דלעת סקווש וסלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את העוף, הנקה למעלה במחבת צלייה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומטפטף עם 3 כפות שמן זית וכל החומץ.
מוסיפים סקווש וזורקים עם טיפות מחבת. חזרו לתנור והמשיכו לבשל עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים קרוטונים, זורקים שוב עם טפטוף מחבת וחוזרים לתנור כדי לסיים את הבישול, עד ששד העוף נרשם ב-150 ° F על מדחום שנקרא מיידית, הדלעת רכה ושחומה קלות והקרוטונים פריכים, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
קרוטונים
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהתנור ולתת מנוחה עוף עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוס בשר מעצמות עם אצבעות.