עוף צלוי מושלם
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עוף צלוי, מים, גרגיר הנחלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף צלוי מושלם, עוף צלוי מושלם, ו עוף צלוי מושלם (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ, ואז לטפוח יבש.
הסר עודף שומן מן החללים ואת העונה עם מלח ופלפל.
שים חצי מהתלמון בפנים. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח ומניחים במחבת צלייה.
בסיר, להמס את החמאה עם שמן זית על אש נמוכה. לסחוט את חצי לימון הנותרים לתוך התערובת.
מברשת על thechicken. מתבלים במלח ופלפל.
אופים במרכז התנור, מתבלים לעתים קרובות עם טפטוף, עד מיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם סכין חדה, על 1 שעות. הטמפרטורה צריכה להיות 175°f כאשר מדחום בשר ממוקם בחלק העבה ביותר של הירך.
הסר עוף מהתנור ולהעביר ללוח גילוף; תן לנוח במשך 10 דקות.
הסר את הלימון מן החלל לסחוט אותו לתוך מיצי פאן. מערבבים במים. מביאים את מיצי המחבת לרתיחה נמוכה, מגרדים את הביטים החומים, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם, כ 2 דקות. Defat הרוטב.
לגלף את העוף ולסדר על מגש גדול.
יוצקים את הרוטב על זה ומקשטים עם גרגיר הנחלים.
ניתוח תזונתי למנה: 400 קלוריות, פחמימות 0g, חלבון 41g, שומן 25g, כולסטרול 135mg.