עוף צלוי מתובלן עם תפוחי אדמה ים תיכוניים
עוף צלוי מתובלן עם תפוחי אדמה ים תיכוניים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1020 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר ופלפל, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עוף צלוי מתובלן ותפוחי אדמה, עוף צלוי מתובלן ותפוחי אדמה, ו עוף צלוי מתובלן ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה גדולה, לזרוק את העוף עם מיצי הדר, גרידת לימון ומלח ופלפל, לפי הטעם.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית. כאשר השמן חם, להסיר את העוף מן המרינדה, לנער את עודף. (אל תשליך את המרינדה.) מתבלים את העוף במלח ופלפל, לפי הטעם, וצורבים משני הצדדים בשמן החם.
מעבירים את העוף לתבנית אפייה ומסיימים לבשל את העוף בתנור. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F על מדחום לקרוא מיידית, על 10 עד 12 דקות. מחממים את אותו מחבת סאוט מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים את המרינדה ואת deglaze את המחבת. מערבבים עם כף עץ לגרד את כל חתיכות חומות על הקרקעית.
מוסיפים את גרידת התפוז ואת מרק עוף ומבשלים כדי להפחית על ידי 2/
תפוחי אדמה: לקלף לחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות קטנות.
הוסף אותם לסיר בינוני על אש בינונית. מכסים במים ומביאים לרתיחה. לבשל אותם עד אל דנטה.
מסננים את תפוחי האדמה היטב.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת לטגן במשך 1 עד 2 דקות. כבה את החום ומערבבים בעדינות את הצלפים, זיתים שחורים וגבינת פטה. מתבלים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומקשטים עם בזיליקום, נענע ופטרוזיליה.
מסדרים את העוף על מגש ומגישים עם תפוחי האדמה.