עוף צלוי מתופפים
תופים עוף צלוי דורש סביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך עוף מתופפים, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תיפוף יפני, תופים בלסמי עוף, ו תיפוף שומשום.
הוראות
יש לשטוף את העוף במים קרים, ולייבש את הטפיחה.
מערבבים יחד שמן הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים עוף, משליכים למעיל. מסדרים עוף בשכבה אחת על מתלה תיל במחבת מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים ב 450 במשך 30 עד 35 דקות.
מערבבים חרדל, מיץ לימון ואורגנו בקערה גדולה.
הסר מחבת מהתנור, בזהירות להוסיף עוף חם תערובת חרדל. זרוק למעיל.
מסננים וזורקים כל שומן שהצטבר מחבת.
מניחים עוף מצופה חרדל בשכבה אחת על מתלה במחבת ג ' לי רול.
אופים ב 450 במשך 8 עד 10 דקות נוספות או עד הסוף.