עוף צלוי עלי דפנה
עוף צלוי עלי דפנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 770 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבעולי סלרי, פלפל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם לימון מאייר, שום ועלי דפנה טריים, דג ים שלם צלוי עם עלי דפנה, ו קשיו קלויים ועלי קארי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוף, להסיר ולהשליך giblets וצוואר מן העוף; לקצץ עודף שומן. החל חלל הצוואר, לשחרר את העור מן השדיים ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף 1/2 כפית מלח ופלפל תחת עור משוחרר ועל שדיים ומקלות תיפוף.
מקום 8 עלי דפנה תחת עור משוחרר; מקום הנותרים 8 עלי דפנה בחלל.
לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים סלרי, גזר ובצל בשכבה אחת במחבת צלייה.
מניחים עוף, חזה למעלה, על גבי ירקות.
אופים ב 375 במשך 40 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ואפה 20 דקות נוספות או עד שהוכנס מדחום בחלק הבשרני של רשם הירך 17
באמצעות מלקחיים או כפפות גומי מבודדים, להסיר עוף מחבת, הטיה מעט כדי לנקז מיצים.
הסר ירקות מחבת עם כפית מחוררת; מילואים.
כדי להכין רוטב, מניחים שקית פלסטיק zip-top במדד זכוכית 2 כוס.
יוצקים ברנדי לתוך שקית; להוסיף טיפות מחבת.
בואו לעמוד 2 דקות (שומן יעלה לפסגה). חותם תיק; לחתוך בזהירות את הפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מוסיפים תערובת ברנדי, מרק, ושמנת למחבת; מבשלים 10 דקות מעל חום בינוני, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
הסר ירקות מחבת באמצעות כף מחוררת; להשליך.
מערבבים קמח ומים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב כדי ליצור slurry; להוסיף slurry ו 1/4 מלח כפית למחבת, ערבוב כל הזמן. מבשלים במשך 1 דקה או עד עבה מעט.
להסיר עור מעוף, ולהשליך. השליכו את עלי המפרץ. לגלף עוף, ולהגיש עם רוטב.