תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם אגסים, שאלוט, ואגוזי מלך. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מיץ לימון, מים, חצאים אגוזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן אגוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון אגוז כקינוח. מתכונים דומים: קציצות עוף פריכות עם אגסים, שאלוט ותרד נבול, עוף צלוי עם פפריקה וצלי שאלוט, ו עוף צלוי עם שאלוט מקורמל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף.
מרכיבים שתצטרך
3
מקום 2 שיני שום כתוש, גבעולי רוזמרין, ולימון בחלל הגוף.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים רוזמרין קצוץ, 3/4 כפית מלח, ושמן זית. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף תערובת שמן מתחת לעור. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. לקשור רגליים יחד עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים עוף, חזה למעלה, במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים ב 425 במשך 25 דקות. מסדרים שאלוט ואגסים סביב עוף.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים מרק למחבת; עוף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים 30 דקות. מערבבים אגסים ושאלוט; עוף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף אגוזי מלך למחבת.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים 10 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של רשם הירך 16
11
בואו לעמוד 20 דקות.
12
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
13
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; להוסיף 1/2 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
14
בואו לעמוד 2 דקות (שומן יעלה לפסגה). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
15
מסננים טפטוף לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן הנותרים. להחזיר טפטופים למחבת, ומבשלים מעל חום בינוני, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
16
להוסיף 1/4 הנותרים מלח, חומץ, דבש, מיץ, ו 1 שן שום טחון; לבשל עד מופחת 1/2 כוס (כ 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
17
הסר מהחום; מערבבים בשמן אגוז.
מרכיבים שתצטרך
18
הסר את העור מעוף; להשליך את העור. לגלף עוף; לארגן תערובת עוף ואגסים על מגש.