עוף צלוי עם דובדבנים ונמל על שפצלה בחמאה
עוף צלוי עם דובדבנים ונמל על Spaetzle חמאה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. אם יש לכם עוף חום, מים, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . מתכונים דומים: 4 ביולי קוקוס ודובדבנים קלויים {עם פורט} גלידה, דובדבנים מחוממים עם ריקוטה, ו צלעות כבש עם דובדבנים יבשים ונמל.
הוראות
שלב את החלב, הביצים, מלח ואגוז מוסקט במיכל של מעבד מזון או בלנדר. להתמזג עד חלקה, על 30 שניות.
מוסיפים קמח ומערבבים למשך 30 שניות נוספות, או עד לקבלת חלקה. הבלילה תהיה עבה ודביקה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
יוצקים חלק הבלילה לתוך ריסר תפוחי אדמה שנערך על המים הרותחים. לחץ על מנת ליצור גדילים. מערבבים בעדינות כפי שהוא פוגע במים כדי למנוע דבק. מבשלים עד spaetzle לצוף על פני השטח ולאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת לתבנית אפייה חמאה גדולה. המשך עם הבלילה שנותרה. זה יכול להיעשות עד 2 שעות מראש.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
על גיליון נייר שעווה או צלחת נייר, לשלב את הקמח, מלח ופלפל. מעיל את העוף בתערובת, טופח את העודף כדי להשאיר סרט בסדר אפילו. שמור עודף קמח. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית. כאשר מבעבע חם, להוסיף את העוף עם צד העור למטה. מבשלים עד חום זהוב, להסתובב ולבשל עד השחמה בצד השני.
להעביר מגש ואוהל עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
במחבת נפרדת, להמיס 2 כפות של חמאה על חום בינוני גבוה ולהוסיף 1 כף שמן זית.
מוסיפים את כבדי העוף ומבשלים, מבלי לזוז, במשך כ 2 דקות לכל צד. כבדים עדיין צריכים להיות ורודים באמצע.
למחוק את המחבת הראשונה עם מגבות נייר.
מוסיפים 2 כפות חמאה ו 1 כף שמן זית.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד תוסס וחם.
מוסיפים דובדבנים, יין פורט ומניות עוף ומביאים לרתיחה. לבשל עד מופחת בשליש. מערבבים יחד את קורנפלור ומים קרים; מערבבים לתוך הרוטב ומבשלים עד עבה.
מוסיפים את חזה העוף, עור כלפי מעלה. תטה מחבת ורוטב כפית עליהם.
מוסיפים כבד עוף למחבת ופונים למעייל כל אחד עם הרוטב. שמור על חום נמוך.
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני עד חום זהוב, על 3 דקות.
להוסיף spaetzle ולזרוק עד מחומם דרך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
כדי לשרת, ערימת spaetzle על מגש גדול העליון עם עוף ורוטב.