קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

עוף צלוי עם הרבד חריף אוליבדה

עוף צלוי עם הרבד חריף אוליבדה
עוף צלוי עם הרבד חריף Olivadan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 998 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 77g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, מרק עוף במלח נמוך, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוף צלוי עם הרבד חריף אוליבדה, Crostini עם Olivada ירוק חריף, ו עוף צלוי Herbed.

הוראות

1
מערבבים זיתים, רוזמרין, שום, פלפל אדום מרוסק, מלח ופלפל במעבד. תערובת עד זיתים ושום קצוץ דק. עם מכונת ריצה, להוסיף 4 כפות שמן דרך צינור הזנה להתמזג עד צורות להדביק גס. (Olivada ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2
מעבירים לקערה קטנה, מכסים ומקררים.)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים עד 218°. החל בסוף הצוואר של עוף, בזהירות להחליק יד מתחת לעור, התרופפות העור על השד, הירכיים, והחלק העליון של מקלות תיפוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מורחים דבק זית באופן שווה ככל האפשר על בשר מתחת לעור משוחרר. לשפשף מחוץ עוף עם הנותרים 1 כף שמן. קפל את קצות הכנפיים תחת; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתיםטפנד זיתים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים עוף על מתלה להגדיר במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
עוף צלוי עד העור הוא חום זהוב מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 180 ° F, על 1 שעה 20 דקות. שימוש במזלג גילוף, להטות עוף למיצים ריקים מחלל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
גילוף מזלגגילוף מזלג
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים עוף על מגש; אוהל רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
יוצקים מיצי פאן לתוך כוס זכוכית מדידה 2 כוס; כפית את השומן שעולה למעלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים יין ומספיק מרק למיצים כדי למדוד 1 1/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
יוצקים נוזל בחזרה לתוך אותו מחבת צלייה. הגדר מחבת מעל 2 מבערים ומרתיחים עד רוטב מתעבה ומקטין ל 3/4 כוס, גירוד חתיכות משחי, על 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל; לשפוך לתוך סירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סירת רוטבסירת רוטב
11
מגישים עוף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק