קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

עוף צלוי עם הרבד חריף אוליבדה

עוף צלוי עם הרבד חריף אוליבדה
עוף צלוי עם הרבד חריף Olivadan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 998 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 77g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, מרק עוף במלח נמוך, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוף צלוי עם הרבד חריף אוליבדה, Crostini עם Olivada ירוק חריף, ו עוף צלוי Herbed.

הוראות

1
מערבבים זיתים, רוזמרין, שום, פלפל אדום מרוסק, מלח ופלפל במעבד. תערובת עד זיתים ושום קצוץ דק. עם מכונת ריצה, להוסיף 4 כפות שמן דרך צינור הזנה להתמזג עד צורות להדביק גס. (Olivada ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מעבירים לקערה קטנה, מכסים ומקררים.)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים עד 218°. החל בסוף הצוואר של עוף, בזהירות להחליק יד מתחת לעור, התרופפות העור על השד, הירכיים, והחלק העליון של מקלות תיפוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מורחים דבק זית באופן שווה ככל האפשר על בשר מתחת לעור משוחרר. לשפשף מחוץ עוף עם הנותרים 1 כף שמן. קפל את קצות הכנפיים תחת; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתיםטפנד זיתים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים עוף על מתלה להגדיר במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
עוף צלוי עד העור הוא חום זהוב מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 180 ° F, על 1 שעה 20 דקות. שימוש במזלג גילוף, להטות עוף למיצים ריקים מחלל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
גילוף מזלגגילוף מזלג
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים עוף על מגש; אוהל רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
יוצקים מיצי פאן לתוך כוס זכוכית מדידה 2 כוס; כפית את השומן שעולה למעלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים יין ומספיק מרק למיצים כדי למדוד 1 1/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
יוצקים נוזל בחזרה לתוך אותו מחבת צלייה. הגדר מחבת מעל 2 מבערים ומרתיחים עד רוטב מתעבה ומקטין ל 3/4 כוס, גירוד חתיכות משחי, על 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל; לשפוך לתוך סירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
סירת רוטבסירת רוטב
11
מגישים עוף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה