עוף צלוי עם ענבים, ערמונים וחמאת טרגון
עוף צלוי עם ענבים, ערמונים וחמאת טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 914 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם עלה דפנה, בייקון, ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. נסו עוף צלוי עם לימון וחמאת טרגון, עוף טרגון עם ענבים ולינגוויני, ו ערמונים צלויים עם ענבים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, תערובת 1 מקל של החמאה עם 2 כפות של טרגון ועונה עם מלח ופלפל. לשחרר את העור של העוף על השדיים והרגליים ולהפיץ את החמאה מתחת לעור.
שים את הקורנית, רוזמרין ועלה דפנה בחלל ומתבלים במלח ופלפל. מתבלים בחוץ במלח ופלפל.
שים את העוף במחבת צלייה וצלי במשך כ 1 1/2 שעות, הפיכת המחבת כמה פעמים אפילו לבישול. הציפור נעשית כאשר המיצים מן הירך הפנימית לרוץ כמעט ברור.
בינתיים, במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום מתון עד השחמה ופריך קלות, 5 דקות.
מסננים על מגבות נייר; להשליך את השומן. באותו מחבת, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מוסיפים את הערמונים, מתבלים במלח ומבשלים על חום מתון עד מזוגג, 3 דקות.
מוסיפים את הענבים ואת הנותרים 1 כף של טרגון ומבשלים עד הענבים עומדים להתפוצץ, 4 דקות.
תוסיף את הבייקון. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר את העוף ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה לרפרף את השומן.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך סיר קטן ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס, על 2 דקות. לגלף את העוף ומגישים עם ענבים ערמונים; להעביר את מיצי פאן.