עוף צלוי עם פירות יבשים וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם פירות יבשים וצנוברים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 762 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דובדבנים טארט, נמל tawny, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלט עדשים אדום עם פירות יבשים וצנוברים קלויים, עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, ו סלט פסטה עוף פסטו בגריל עם עגבניות מיובשות, ארוגולן וצנוברים.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיפים את השזיפים, משמשים, דובדבנים וצנוברים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד צנוברים הם זהובים ואת הפרי הוא השחמה כתמים, כ 3 דקות.
מוסיפים את הנמל ואת מקל קינמון ומבשלים על חום מתון עד סירופי, על 5 דקות.
מוסיפים את המניה ואת טפטוף עוף ומביאים לרתיחה.
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, חום חתיכות עוף מעל חום גבוה עד העור הוא זהוב פריך, על 2 דקות. לגרד את רוטב פירות יבשים ונוזל למחבת עם העוף ולהביא לרתיחה, הופך את חתיכות העוף עד שהם מצופה יפה עם רוטב, על 1 דקה.