עוף צלוי עם פלפל שחור-מייפל זיגוג
עוף צלוי עם זיגוג פלפל שחור מייפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון גס, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פלפל שחור מייפל זיגוג עוף צלוי, עוף צלוי עם זיגוג מייפל-סויה, ו הודו צלוי עם זיגוג מייפל חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להמיס את החמאה עם סירופ מייפל ו 2 כפיות של פלפל טחון גס.
על תבנית אפייה כבדה גדולה, לזרוק את הבצל פרוס עם שמן זית. מתבלים את הבצל במלח ופלפל ומתפשטים בשכבה זוגית. מתבלים את התרנגולות מבפנים ומבחוץ עם מלח, ולאחר מכן מסדרים אותם על גבי הבצל. באופן רופף לקשור את רגלי העוף יחד עם חוט מטבח.
צולים את התרנגולות במשך 45 דקות.
מברישים את התרנגולות בכל רחבי עם חצי של זיגוג מייפל ולהמשיך לצלות אותם במשך 1 שעה יותר. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
בנדיבות מברשת את התרנגולות עם זיגוג הנותרים צלי במשך 15 דקות יותר, או עד מיצי חלל לרוץ ברור ואת התרנגולות הם משחימים בשפע.
להעביר את התרנגולות למגש ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף.
יוצקים את הבצלים ומיצי פאן לתוך כוס גדולה מדידת כוס לרפרף את השומן מפני השטח. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם התרנגולות.