קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

עוף צלוי עם פלפל שחור-מייפל זיגוג

עוף צלוי עם פלפל שחור-מייפל זיגוג
עוף צלוי עם זיגוג פלפל שחור מייפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון גס, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פלפל שחור מייפל זיגוג עוף צלוי, עוף צלוי עם זיגוג מייפל-סויה, ו הודו צלוי עם זיגוג מייפל חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בסיר קטן, להמיס את החמאה עם סירופ מייפל ו 2 כפיות של פלפל טחון גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר את הזיגוג מהחום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
על תבנית אפייה כבדה גדולה, לזרוק את הבצל פרוס עם שמן זית. מתבלים את הבצל במלח ופלפל ומתפשטים בשכבה זוגית. מתבלים את התרנגולות מבפנים ומבחוץ עם מלח, ולאחר מכן מסדרים אותם על גבי הבצל. באופן רופף לקשור את רגלי העוף יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רגל עוףרגל עוף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
צולים את התרנגולות במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
6
מברישים את התרנגולות בכל רחבי עם חצי של זיגוג מייפל ולהמשיך לצלות אותם במשך 1 שעה יותר. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
בנדיבות מברשת את התרנגולות עם זיגוג הנותרים צלי במשך 15 דקות יותר, או עד מיצי חלל לרוץ ברור ואת התרנגולות הם משחימים בשפע.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
להעביר את התרנגולות למגש ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
9
יוצקים את הבצלים ומיצי פאן לתוך כוס גדולה מדידת כוס לרפרף את השומן מפני השטח. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'