עוף צלוי עם צימוקים ואורן אגוז אגרודולצ'ה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלי עם צימוקים ואגוז אורן אגרודולצ'ה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1071 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרגרי ערער, סוכר חום, תרנגולות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: אגרודולצ'ה אגוז צימוקים ואורן, אגרודולצ'ה אגוז אורן עם Quinoan וקישואים, ו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את המים עם מלח, סוכר, פלפל, עלי דפנה וגרגרי ערער. להביא מבשלים לפזר את המלח.
מעבירים את המלח לקערה גדולה מאוד ומוסיפים את הקרח.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר את המלח עד מקורר.
שים את התרנגולות במי מלח, השד בצד למטה, ומקרר במשך 4 שעות.
הסר את התרנגולות מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
שים את התרנגולות על תבנית אפייה גדולה ומפזרים בכל רחבי עם לשפשף תבלין קלוי. הגדר את השד התרנגולות בצד ולקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. מקררים את התרנגולות, חשופים, לפחות 4 שעות או לילה. להביא את התרנגולות לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מברישים את התרנגולות עם חמאה מומסת וצולים בשליש העליון של התנור במשך 45 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 וצלה את התרנגולות במשך 30 דקות ארוכות יותר, או עד שמדחום שנקרא מיידית רושם 155 כאשר מוכנס לירך הפנימית.
תנו לתרנגולות להגיע לטמפרטורת החדר. לגלף כל אחד ל 8 חתיכות, להעביר צלחת ומגישים עם אגרודולצ ' ה אגוז צימוקים ואורן.