קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף צלוי עם תפוחים, טימין וצלי שאלוט

עוף צלוי עם תפוחים, טימין וצלי שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם תפוחים, טימין ושאלוט. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו תפוחים, טימין, מלח כשר ופלפל סדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: כתר צלוי של חזיר עם תפוחים גברת בצלצלים, בריא & טעים: בשר חזיר צלוי En Cocotte עם תפוחים, שאלוט, ו עוף עם עגבניות מיובשות, בצלצלים ותימין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים תפוחים, 10 שאלוט וחצי טימין בתחתית מחבת צלייה; טפטוף עם 1 כף שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. לדחוף תפוחים בצלצלים לקצוות של מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מניחים בצלצלים שנותרו ותימין בגוף של עוף ולקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מניחים את העוף במרכז מחבת הצלייה ומשפשפים בשמן זית שנשאר, ואז מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מניחים בתנור וצולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 71°, כ 90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן