עוף צלוי עם תפוחים, טימין וצלי שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם תפוחים, טימין ושאלוט. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו תפוחים, טימין, מלח כשר ופלפל סדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: כתר צלוי של חזיר עם תפוחים גברת בצלצלים, בריא & טעים: בשר חזיר צלוי En Cocotte עם תפוחים, שאלוט, ו עוף עם עגבניות מיובשות, בצלצלים ותימין.
הוראות
מניחים תפוחים, 10 שאלוט וחצי טימין בתחתית מחבת צלייה; טפטוף עם 1 כף שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. לדחוף תפוחים בצלצלים לקצוות של מחבת צלייה.
מניחים בצלצלים שנותרו ותימין בגוף של עוף ולקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מניחים את העוף במרכז מחבת הצלייה ומשפשפים בשמן זית שנשאר, ואז מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מניחים בתנור וצולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 71°, כ 90 דקות.