עוף צלוי קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות צלי כפול קלאסי. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. אם יש לך לימונים, גבעולי רוזמרין, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. נסו קוקוס וכוסברה עוף צלוי למחצה, עוף צלוי עם סלסה פיסטוק, פלפלים ותירס, ו עוף צלוי עם פלפל שחור-מייפל זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מלח ופלפל. אם רלוונטי, להסיר צוואר ו giblets מתרנגולות, ולשמור לשימוש אחר. לטפוח תרנגולות יבש.
מפזרים 1/2 כפית. תערובת מלח בתוך חלל של כל עוף.
מניחים 2 חצאי לימון 1 רוזמרין sprig בתוך חלל של כל עוף. לשפשף 1 1/2 כפית. שמן זית לתוך העור של כל עוף.
מפזרים עם תערובת מלח נותרת; לשפשף לתוך העור. הכנס כנפי עוף מתחת, אם תרצה. גריז קל מתלה חוט במחבת 17-x 12-inch ג ' לי רול עם ספריי בישול.
מניחים תרנגולות, השד הצדדים למעלה ופונה לכיוונים מנוגדים (אפילו בראונינג), על מתלה תיל.
אופים ב 375 במשך 1 1/2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס ב רשם הירך 18
לכסות ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.