עוף צלוי קלאסי עם עשבי תיבול טריים ורוטב איפור מראש
עוף צלוי קלאסי עם עשבי תיבול טריים ורוטב איפור מראש נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 503 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לך לחנות ותביא פלפל, עלי קורנית, עלי מרז'ורם, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו הפוך מראש תרנגול הודו ורוטב.
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. לקצץ עודף שומן.
מערבבים בצל קצוץ, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, טימין, גבעולי מרווה קצוצים, מיורן, פטרוזיליה ורוזמרין בקערה קטנה. תמלא את חלל הגוף בתערובת בצל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מברשת טורקיה עם שמן קנולה; מפזרים 1/2 הנותרים מלח כפית 1/2 הנותרים פלפל. מכסה את השד בנייר כסף.
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על מדף צלייה במחבת צלייה.
יוצקים 2 כוסות מים למחבת.
אופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות; להסיר לסכל, ואת טורקיה baste עם מיצי פאן.
הוסף 1 כוס מים למחבת, במידת הצורך.
אופים שעה נוספת או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של הירך רושמת 165, צולה כל 30 דקות.
הסר טורקיה מהתנור; תן לעמוד לפחות 30 דקות לפני גילוף. להיפטר תערובת בצל ועור.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טפטוף מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה.
מסננים טפטוף לתוך קערה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מניחים את מחבת הצלייה מעל שני מבערים על חום בינוני.
מוסיפים את טפטוף טורקיה, רוטב איפור מראש, ו 2 כפיות מרווה טרי קצוץ, מגרד את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להפחית את החום, ומבשלים עד תערובת הרוטב מצטמצם 3 כוסות, ערבוב מדי פעם (כ 5 דקות).
הערה יין: יין לתרנגול הודו חג ההודיה שלך חייב להיות אחד שיעמוד גבוה לטעמים של התוספות, מן הבשר המתובל של הרוטב כדי פיקנטיות של רוטב חמוציות למתיקות של תפוחי האדמה המתוקים ואת האדמה, העושר של המילוי. נדיב, מילוי פה, אדום רך מרקם הוא הימור גדול. הנה אחד נהדר שהוא חזק אבל קטיפה: רוברט קינן מרלו מעמק נאפה. שנת 2003 היא $ - קארן מקניל