קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית

עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וקטוגני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 68 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן קנולן, או, מלח ים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שהוא הגיע למקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 57%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית, טפנד זית עוף קרום וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים קלויים ובזיליקום, ו טפנד עגבניות קלוי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מתבלים את החלל הפנימי במלח. מסדרים את העוף, צד החזה כלפי מעלה, בתבנית צלייה עם מתלה. גרדו את הלימון והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
חותכים את לימון מבושל במחצית ולשים אותו בתוך חלל הציפור יחד עם טימין, וזיתים נוספים. מסבך את העוף על ידי לולאה אחידה של חוט הקצב שלך מתחת לכנף וסובב את הרגליים. משוך את הקצוות וקשור בחלק העליון מושך את הרגליים יחד ותוחב את הכנפיים. מתבלים במלח ומשפשפים את 2 כפות שמן הקנולה בצד החיצוני של העוף. צולים בתנור במשך 55 עד 65 דקות, תלוי בתנור שלכם. המיצים מהחלק העבה ביותר של הירך צריכים להתבהר (כלומר לא ורוד מדם) ולהירשם בין 155 ל -160 מעלות צלזיוס כאשר הם נבדקים באמצעות מדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מוציאים את העוף מהתנור ומאפשרים לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
בינתיים שמים את השאלוט והזיתים הירוקים והשחורים בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוץ דק, 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את הוויסקי וכשהמכונה פועלת יוצקים 1/4 כוס שמן הזית בזרם איטי. הערה: להוסיף יותר שמן, אם צורך, ודופק כדי תערובת. טועמים לתיבול ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
וויסקי.וויסקי.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
שים את העוף, בצד החזה כלפי מעלה, על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
חותכים את חוט הקצב ואז חותכים את אורך עצם החזה, משני הצדדים, ומנתקים את הבשר הקל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
10
חותכים סביב כל ירך ומנתקים גם אותם. מסדרים על מגש.
11
מזלפים כל מיצי ריצה על העוף. בקערה קטנה מקציפים יחד את החמאה, גרידת הלימון ומפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מורחים מעט מהחמאה הרכה על הבשר הבהיר והכהה, תוך שמירה על העוף, עם העור כלפי מעלה, על מגש ההגשה. למעלה עם חלק מהטפנדה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים