אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וקטוגני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 68 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן קנולן, או, מלח ים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שהוא הגיע למקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 57%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית, טפנד זית עוף קרום וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים קלויים ובזיליקום, ו טפנד עגבניות קלוי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מתבלים את החלל הפנימי במלח. מסדרים את העוף, צד החזה כלפי מעלה, בתבנית צלייה עם מתלה. גרדו את הלימון והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
חותכים את לימון מבושל במחצית ולשים אותו בתוך חלל הציפור יחד עם טימין, וזיתים נוספים. מסבך את העוף על ידי לולאה אחידה של חוט הקצב שלך מתחת לכנף וסובב את הרגליים. משוך את הקצוות וקשור בחלק העליון מושך את הרגליים יחד ותוחב את הכנפיים. מתבלים במלח ומשפשפים את 2 כפות שמן הקנולה בצד החיצוני של העוף. צולים בתנור במשך 55 עד 65 דקות, תלוי בתנור שלכם. המיצים מהחלק העבה ביותר של הירך צריכים להתבהר (כלומר לא ורוד מדם) ולהירשם בין 155 ל -160 מעלות צלזיוס כאשר הם נבדקים באמצעות מדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
רוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מוציאים את העוף מהתנור ומאפשרים לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
בינתיים שמים את השאלוט והזיתים הירוקים והשחורים בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוץ דק, 30 עד 45 שניות.