קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

עוף צלוי, תפוחי אדמה חדשים ואספרגוס

עוף צלוי, תפוחי אדמה חדשים ואספרגוס
מתכונים דומים: עוף צלוי, תפוחי אדמה חדשים ואספרגוס, עוף צלוי, תפוחי אדמה חדשים ואספרגוס, ו תפוחי אדמה קלויים חדשים ואספרגוס.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת קלייה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה ושום עם 1/2 כפות שמן 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
שים את המחבת בשליש העליון של התנור ומבשלים, ערבוב פעם אחת, במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים, מעיל את העוף עם 1 כף השמן; לסדר את החלקים, בצד העור למעלה, במחבת קלייה קטנה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מפזרים את העוף עם מיץ לימון, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מעל כל חתיכת עוף עם חתיכת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מערבבים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
שים את העוף בתנור עם תפוחי האדמה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוסיפים את האספרגוס, את הנותרים 1 כף שמן, ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל לתפוחי האדמה. מערבבים וממשיכים לבשל עד שהעוף, תפוחי האדמה והאספרגוס נעשים, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
9
הסר את שני המחבתות מהתנור. לזרוק את תפוחי האדמה ואספרגוס עם גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מגישים עם חזה עוף.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
11
המלצת יין: אספרגוס יכול לעשות יינות טעם מתוק, אבל ניו זילנד סוביניון בלאן יפגוש את האתגר עם חומציות גבוהה ופוריות אינטנסיבית. היין יש רמזים משלה של אספרגוס כי יהיה הד הירקות כאן.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)