עוף צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פרנציזה. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן ענבים, חזה עוף, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוף צרפתי, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי.
הוראות
מחממים מחבת טחון גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד שמתחממים.
הוסף את השמן. במהלך החימום, לטבול את חזה העוף לתוך הביצים, ולאחר מכן אבק כל שד עם קמח מתובל משני הצדדים. לאחר floured, להוסיף למחבת משומן, להפחית את החום בינוני ומבשלים עד חום בהיר בצבע, 3 עד 4 דקות. הפוך וחזור בישול במשך 3 עד 4 דקות סופיות. לאחר מבושל, להסיר את השדיים מהמחבת ולאפשר לסיים עם נשיאה מעל בישול.
החזירו את אותו המחבת לחום והוסיפו את המניה. אפשר להתבשל ולהפחית בשלושה רבעים מהנפח. לאחר הפחתת, לטאטא את החמאה כדי ליצור רוטב, הסרת מהחום במהלך התהליך. לבסוף, לסיים עם מיץ לימון ופטרוזיליה ומגישים מעל העוף.