עוף קארי ברנדי עם ענבים
גשו לסופר וקנו ענבים, שאלות, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מזון מהיר: סלט טונה קארי עם ענבים, טלה מזוגג דבש-קארי עם ענבים קלויים וחמוציות, ו עוף אנדרה קארי-kodi kura עם רוטב (קארי עוף פשוט ) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה. עוף העונה עם מלח ופלפל לצרוב משני הצדדים עד הזהב.
הסר מהמחבת. באותו מחבת, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן, במידת הצורך, ואת שאלוט סאוט, שום וקארי. Deglaze עם ברנדי, גירוד חתיכות חומות מהחלק התחתון של המחבת.
מוסיפים עוף בחזרה למחבת ומערבבים שמנת כבדה. כיסוי ולהביא לרתיחה במשך 15 דקות.
מוסיפים את הענבים והאטריות, חוזרים לרתיחה, מכסים ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות או עד שמיצי העוף מתפזרים כשמחטטים בהם במזלג. מערבבים חרדל ושמיר. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ומגישים מיד.