עוף קוקוס בסיר אחד של Poulet מעל אורז יסמין
עוף קוקוס בסיר אחד של Poulet מעל אורז יסמין הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1111 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 63 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בוק צ'וי, פטריות שיטאקי, אורז יסמין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז יסמין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שקדים טבעי כקינוח. מתכונים דומים: אורז יסמין קוקוס מבושל בצורה מושלמת ללא סיר אורז, אורז יסמין קוקוס מבושל בצורה מושלמת ללא סיר אורז, ו אורז יסמין קוקוס.
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 450 ° F. הגדר את העוף על השיש במשך 30 דקות בערך כדי לקחת את הצינה לפני הבישול.
מחממים את שמן הבוטנים במחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' או בתנור הולנדי בגודל 5 ליטר או יותר. מניחים את העוף במחבת ומבשלים מעל חום בינוני עד להשחמה יפה על הצדדים והתחתון, כ -10 דקות. אין צורך להשחים את החלק העליון.
מעבירים את העוף לצלחת ושופכים את כל השומן העודף במחבת.
לרפרף את השומן מהחלק העליון של פחית חלב קוקוס ולהוסיף את השומן למחבת יחד עם שום, זנגביל, בוק צ ' וי, פלפל, פטריות, כורכום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 עד 8 דקות, או עד פלפל ופטריות רכים והשום הוא ריחני. מערבבים ברוטב דגים, חלב קוקוס, ומים. תחזיר את התרנגולת לסיר, תנקה את הצד.
שים את העוף בתנור ו braise, חשוף, במשך 30 דקות לפני או החדרת מדחום מיידי לקרוא לתוך החלק העבה ביותר של הירך או חיתוך לתוך הירך עם סכין קילוף. המדחום צריך לרשום 79°. אם באמצעות סכין, לחפש ברור, לא אדום או ורוד, מיצים פועל מהמקום שבו אתה פירס הבשר אטום, בקושי ורוד בשר במפרק. אם העוף לא נעשה, לבשל במשך 5 עד 10 דקות יותר ולבדוק את זה שוב.
כאשר העוף נעשה, להסיר את המחבת מהתנור ולתת את שאר העוף במשך 5 דקות לפני שאתה לגלף אותו. (האם זה נכון במחבת, אם אתה יכול לנהל.)
יוצקים את הנוזל מן המחבת לתוך מפריד שומן. (אתה יכול גם להשתמש בצנצנת חסינת חום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כמה שיותר שומן ככל האפשר.)
מגישים עם שפע של רוטב, מנטה וכוסברה, וקמצוץ של מלח פתיתי.
עבור אורז יסמין: לשטוף את האורז במסננת תחת מים זורמים קרים עד המים זורמים ברור.
מסננים את כל המים הנותרים ומעבירים את האורז לסיר עם מכסה הדוק הולם.
מוסיפים את 3 כוסות מים, מניחים מעל חום בינוני, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והמים התאדו, 12 עד 15 דקות. קצפת עם מזלג לפני ההגשה.