עוף קטיפה עם פטריות, תרד, ורוטב ג'ינג'ר לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף קטיפה עם פטריות, תרד, ורוטב ג'ינג'ר לימון. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 196 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שיני שום, ביצה לבן, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. מתכונים דומים: עוף קטיפה מוקפץ עם אפונה הצמד ורוטב לימון ג'ינג'ר, עוף ופטריות שחורות מטוגנות ברוטב סויה-ג'ינג'ר, ו עוף ופטריות ברוטב לימון.
הוראות
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה לרוטב.
מערבבים ביצה לבן, מים קרים, קורנפלור בקערה בינונית; לערבב עוף.
תנו לרוטב ועוף לעמוד 15 דקות.
חום ווק או מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 1 דקה.
מוסיפים עוף; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים פטריות, פלפל ושום; מוקפץ עד פטריות הם השחמה בקצוות, על 3 דקות.
להוסיף רוטב; לבשל עד הרוטב מצטמצם זיגוג, על 1 1/2 דקות.
מערבבים בתרד וזורקים 1 דקה.
למנה: קלוריות, 262; סה "כ שומן, 9 גרם; שומן רווי, 2 גרם; כולסטרול, 34 מ" ג