עוף קרום אגוזי לוז ברוטב גורגונזולה
עוף קרום אגוזי לוז עם רוטב גורגונזולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 560 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת שום, קמח, עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 22 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף קרום אגוזי לוז עם רוטב פטל, צלעות חזיר עם קרום אגוזי לוז עם רוטב מורל, ו סוליית מנמשה מוקרמת אגוזי לוז עם רוטב יין מרסלה, פירה שאלוט וירקות תינוקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מערבבים קמח, תיבול עופות ואבקת שום בכלי. מקציפים חלבונים בצלחת רדודה או בקערה.
הניחו אגוזי לוז על פיסת נייר שעווה או ניילון על קרש חיתוך או משטח עבודה.
מחממים מחבת טפלון עם ידית בטוחה לתנור על אש בינונית גבוהה. מתבלים את העוף במלח ופלפל. הופכים קמח לאבק את השדיים, ואז הופכים חלבונים ואז לוחצים שדיים לאגוזים משני הצדדים. לשטוף ידיים.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה למחבת ומוסיפים עוף. משחימים את האגוזים והעוף 2 דקות מכל צד ואז מעבירים לתנור ומסיימים לבשל את העוף, בערך 8 דקות.
בסיר קטן, חלב חם על אש בינונית.
מוסיפים גבינה וממיסים אותה לחלב. מערבבים פנימה 2 כפות מרווה קצוצה ומבשלים 5 דקות.
להגשה מניחים עוף על צלחות ויוצקים כמה כפות מרוטב הגורגונזולה על מרכז כל נתח.