עוף קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף קרמל. מנה אחת מכילה 2493 קלוריות, 126 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ אורז unseasoned, עור על, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, עוף קרמל, ו עוף קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר כבד רחב גדול מעל חום בינוני גבוה. עוף העונה עם מלח, עובד ב 2 קבוצות, לבשל עד חום זהוב פריך, 6-8 דקות לכל צד; להעביר צלחת.
מוסיפים שום לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 2 דקות; להעביר צלחת עם עוף.
יוצקים שומן מן הסיר.להחזיר סיר לחום בינוני - גבוה ולהוסיף כוס ½ מים, מגרד את חתיכות השחמה.
מוסיפים סוכר חום; מערבבים כדי להמיס, ואז לבשל, ערבוב, עד התערובת מתעבה והופך צבע ענבר עמוק, על 4 דקות. בזהירות להוסיף חומץ (זה עלול בועה למעלה; סוכר יהיה להתגבש); מערבבים כדי לפזר סוכר.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, מרק ורוטב סויה; מבשלים עד מופחת מעט, על 4 דקות.
מוסיפים עוף, עור בצד למעלה, ושום. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים בעדינות עד העוף מבושל דרך, 20-25 דקות.
להעביר עוף לצלחת רדיד לכסות רופף כדי להתחמם.מביאים את נוזל הבישול לרתיחה ומבשלים עד עבה מספיק כדי לצפות כפית, על 10 עד 12 דקות. להחזיר עוף לסיר; להפוך את המעיל. למעלה עם בצל ירוק ומגישים עם אורז.