עוף קשיו עם בוק צ'וי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף קשיו עם בוק צ'וי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שן שום, שמן canolan, פילה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו עוף קשיו עם בוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להשתמש במזלג כדי למזג את ציר העוף עם שרי, רוטב סויה קורנפלור.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה.
מוסיפים את קשיו ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד השחמה קלה, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האגוזים לצלחת.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת.
מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק, הג ' ינג 'ר, שום ופלפל סצ' ואן ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את הרוטב ומסדרים את העוף בשכבה אחת במחבת; מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הבוק צ ' וי בשכבה מעל העוף. מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל דרך ובוק צ ' וי הוא רך, 5 עד 7 דקות.
להעביר את העוף, בוק צ ' וי ורוטב לקערות.
מקשטים עם בצל ירוק וקשיו ומגישים עם אורז.