עוף רימון אקזוטי
עוף אקזוטי עם רימון הוא מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתית וראשונית . מתכון זה מכין 6 מנות עם 352 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.24 דולר למנה , מתכון זה מכסה 18% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. 33 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. לכו לחנות וקנו שמן זית, שום, כוסברה טחונה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -12 שעות ו-55 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. עם ציון ספונית של 63% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: וופלים רימון-נוטלה , סלט ירוק עם ויניגרט רימון וקישוט גבינת עיזים , וקרייפס תפוחים-רימון .
הוראות
מערבבים יחד בקערה קטנה את הכמון, הכוסברה, עשבי תיבול דה פרובנס, הפלפל השחור, הקינמון ופלפל קאיין.
מניחים את העוף והשום בקערה; פזרו כ-2/3 מתערובת התבלינים מעל העוף וערבבו לציפוי.
מעבירים את העוף לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
יוצקים פנימה את מיץ הרימונים. סוגרים ומקררים לפחות 12 שעות.
מוציאים את העוף מהשקית, ושומרים את המרינדה.
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט).
יבשו את העוף בטפיחות קלות בעזרת מגבת נייר. תבלו אותו ביתרת תערובת התבלינים והמלח. צפו אותו בשמן זית, ולאחר מכן סדרו את העוף בתבנית אפייה גדולה בשכבה אחת.
אפו את שוקיים התוף עד שהעצם כבר לא ורודה והנוזלים צלולים, 45 עד 50 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר ליד העצם צריך להראות לפחות 74 מעלות צלזיוס (165 מעלות פרנהייט).
בזמן שהעוף נאפה, הביאו את המרינדה ששמרנו לרתיחה בסיר על אש גבוהה. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה והמשיכו לבשל על אש קטנה עד לצמצום של 2/
יוצקים על העוף לפני ההגשה.