עוף שויו
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם תרחיף קמח, מים, מחית שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה טוב. נסו עוף שויו, עוף שויו, ו עוף שויו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה.
מוסיפים את העוף למחבת סאוט גדולה על אש בינונית ויוצקים ברוטב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 40 דקות,ברפרוף את כל השומן שעולה. מביאים לרתיחה שוב ולהוסיף את תרחיף הקמח, ואז להנמיך את החום ולתת להתבשל במשך 10 דקות כדי להתעבות. מסדרים את העוף במגש הגשה עמוק ומכסים עם הרוטב.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.