המתכון עוף, שרימפס, בשר חזיר Jambalaya יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 2 שעות ו -35 דקות. מנה אחת מכילה 576 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, שמן צמחי, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Jambalaya עוף ושרימפס, Jambalaya עוף ושרימפס, ו Jambalaya עוף ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח, פלפל שחור ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים עוף, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הסר עוף באמצעות כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מוסיפים בשר חזיר לתנור ההולנדי ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
7
הסר את החזיר באמצעות כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
להוסיף שום הבא 3 מרכיבים לתנור ההולנדי; מערבבים לשחרר חלקיקים מלמטה. מערבבים חזיר ועוף. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
9
מוסיפים מרק עוף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לכסות, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
10
מוסיפים עגבניות ו-3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; כיסוי, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 20 דקות. מערבבים שרימפס ורוטב חם; לבשל, מכוסה, 10 דקות יותר או עד הנוזל נספג ואורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.