עוף תאו מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני עוף תאו וגבינה. מנה אחת מכילה עד 64 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא צ'דר, פילה עוף, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בופאלו-מקרוני וגבינה עוף, עוף תאו מקרוני וגבינה, ו עוף תאו מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות f. המעיל התחתון הצדדים של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה.
מסדרים את הבייקון על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום ואופים עד קריספ, כ -22 דקות. אפשר להתקרר וקוצצים גס.
שים את העוף והבירה בקערה גדולה ולתת לרבד, בטמפרטורת החדר, במשך 20 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים ערבוב מדי פעם, עד מבושל אל דנטה, על 6 עד 7 דקות.
ניקוז ושמורה בסיר גדול או קערת ערבוב.
ממיסים 1/2 כוס חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני; לטאטא את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד הזהב.
לטאטא 1/3 כוס קמח ומבשלים עד הזהב, על 1 דקה.
לטאטא 3 כוסות חלב, מלח ופלפל, ולהביא את התערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 2 כוסות של צ ' דר ו-2 כוסות של מוצרלה (הזמנת גבינה נוספת לציפוי) ומערבבים עד מומסים, כ -2 דקות.
מערבבים את רוטב הגבינה, גבינה כחולה ובייקון לתוך המקרוני עד משולב היטב; לשפוך באופן שווה לתוך צלחת אפייה מוכן להחליק את פני השטח.
שים את שארית 1 כוס קמח בקערת ערבוב רדודה בגודל בינוני. בקערת ערבוב רדודה בגודל בינוני אחר, להוסיף את הנותרים 2 כפות חלב והביצה להקציף עד בשילוב.
מסננים את הבירה מן הטנדרלוין עוף לטבול לתוך הקמח כדי מעיל היטב, ואז לטבול לתוך תערובת הביצה ובחזרה לתוך הקמח. שים על צלחת עד מוכן לטגן.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את העוף עד חום זהוב מבושל דרך, על 4 דקות לכל צד.
מוסיפים את העוף והרוטב החם לקערה גדולה וזורקים עד שמצופים היטב. בזהירות לחתוך את העוף לרצועות בגודל ביס. (הימנע לדפוק את הבלילה).
באופן שווה את המקרוני עם עוף פרוס, טפטוף עם רוטב חם נוסף,אם תרצה.
מפזרים את שארית 1 כוס הצ ' דר הלבן ואת שארית 1 כוס גבינת המוצרלה על גבי העוף ומפזרים את פירורי לחם הפנקו. ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה ולטפטף אותו באופן שווה על פירורי הלחם.
אופים ב 400 מעלות F עד חום זהוב תוסס, על 25 עד 30 דקות.
מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם מקלות סלרי וגזר, אם תרצה.