קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

עוף תאו מקרוני וגבינה

עוף תאו מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני עוף תאו וגבינה. מנה אחת מכילה עד 64 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא צ'דר, פילה עוף, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בופאלו-מקרוני וגבינה עוף, עוף תאו מקרוני וגבינה, ו עוף תאו מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות f. המעיל התחתון הצדדים של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מסדרים את הבייקון על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום ואופים עד קריספ, כ -22 דקות. אפשר להתקרר וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
3
שים את העוף והבירה בקערה גדולה ולתת לרבד, בטמפרטורת החדר, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את המקרוני ומבשלים ערבוב מדי פעם, עד מבושל אל דנטה, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
6
ניקוז ושמורה בסיר גדול או קערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
סירסיר
7
ממיסים 1/2 כוס חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני; לטאטא את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
8
לטאטא 1/3 כוס קמח ומבשלים עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
לטאטא 3 כוסות חלב, מלח ופלפל, ולהביא את התערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מוסיפים 2 כוסות של צ ' דר ו-2 כוסות של מוצרלה (הזמנת גבינה נוספת לציפוי) ומערבבים עד מומסים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
11
מערבבים את רוטב הגבינה, גבינה כחולה ובייקון לתוך המקרוני עד משולב היטב; לשפוך באופן שווה לתוך צלחת אפייה מוכן להחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
גבינה כחולהגבינה כחולה
מקרונימקרוני
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
שים את שארית 1 כוס קמח בקערת ערבוב רדודה בגודל בינוני. בקערת ערבוב רדודה בגודל בינוני אחר, להוסיף את הנותרים 2 כפות חלב והביצה להקציף עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
13
מסננים את הבירה מן הטנדרלוין עוף לטבול לתוך הקמח כדי מעיל היטב, ואז לטבול לתוך תערובת הביצה ובחזרה לתוך הקמח. שים על צלחת עד מוכן לטגן.
מרכיבים שתצטרך
פילה עוףפילה עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בירהבירה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
14
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את העוף עד חום זהוב מבושל דרך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
להסיר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
16
מוסיפים את העוף והרוטב החם לקערה גדולה וזורקים עד שמצופים היטב. בזהירות לחתוך את העוף לרצועות בגודל ביס. (הימנע לדפוק את הבלילה).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
באופן שווה את המקרוני עם עוף פרוס, טפטוף עם רוטב חם נוסף,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
מקרונימקרוני
עוף שלםעוף שלם
18
מפזרים את שארית 1 כוס הצ ' דר הלבן ואת שארית 1 כוס גבינת המוצרלה על גבי העוף ומפזרים את פירורי לחם הפנקו. ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה ולטפטף אותו באופן שווה על פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
מוצרלהמוצרלה
גבינת צ ' דר לבנהגבינת צ ' דר לבנה
פירורי לחםפירורי לחם
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
19
אופים ב 400 מעלות F עד חום זהוב תוסס, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
20
מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
21
מגישים עם מקלות סלרי וגזר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות גזרמקלות גזר
סלריסלרי

מרכיבים

340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 ג' שמנת להקצפה1 ג' שמנת להקצפה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה כחולה מתפוררתגבינה כחולה מתפוררת8שרימפס וורידיםגזר פרוס וסלרי, להגשהגזר פרוס וסלרי, להגשה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ביסקוויטים בשכבה מתקלפתביסקוויטים בשכבה מתקלפת1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מקרוני מרפק יבשמקרוני מרפק יבש791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוסקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס11 כף אורגנו מיובשרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1581 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב חם (מומלץ: פרנק של חם)רוטב חם (מומלץ: פרנק של חם)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מוצרלה מגוררת, מחולקתגבינת מוצרלה מגוררת, מחולקת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה ללא מלח, בתוספת 2 כפות, ועוד לתבנית אפייה(1 מקל) חמאה ללא מלח, בתוספת 2 כפות, ועוד לתבנית אפייה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'דר לבן מגורד, מחולקצ'דר לבן מגורד, מחולק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, בתוספת 2 כפותחלב מלא, בתוספת 2 כפות