תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני עוף תאו וגבינה. מנה אחת מכילה עד 64 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא צ'דר, פילה עוף, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בופאלו-מקרוני וגבינה עוף, עוף תאו מקרוני וגבינה, ו עוף תאו מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות f. המעיל התחתון הצדדים של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מסדרים את הבייקון על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום ואופים עד קריספ, כ -22 דקות. אפשר להתקרר וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
3
שים את העוף והבירה בקערה גדולה ולתת לרבד, בטמפרטורת החדר, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
בירה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים את המקרוני ומבשלים ערבוב מדי פעם, עד מבושל אל דנטה, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני
6
ניקוז ושמורה בסיר גדול או קערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
סיר
7
ממיסים 1/2 כוס חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני; לטאטא את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
8
לטאטא 1/3 כוס קמח ומבשלים עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
לטאטא 3 כוסות חלב, מלח ופלפל, ולהביא את התערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מוסיפים 2 כוסות של צ ' דר ו-2 כוסות של מוצרלה (הזמנת גבינה נוספת לציפוי) ומערבבים עד מומסים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
גבינה
11
מערבבים את רוטב הגבינה, גבינה כחולה ובייקון לתוך המקרוני עד משולב היטב; לשפוך באופן שווה לתוך צלחת אפייה מוכן להחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
גבינה כחולה
מקרוני
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
שים את שארית 1 כוס קמח בקערת ערבוב רדודה בגודל בינוני. בקערת ערבוב רדודה בגודל בינוני אחר, להוסיף את הנותרים 2 כפות חלב והביצה להקציף עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
13
מסננים את הבירה מן הטנדרלוין עוף לטבול לתוך הקמח כדי מעיל היטב, ואז לטבול לתוך תערובת הביצה ובחזרה לתוך הקמח. שים על צלחת עד מוכן לטגן.
מרכיבים שתצטרך
פילה עוף
קמח לכל מטרה
בירה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
14
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את העוף עד חום זהוב מבושל דרך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
להסיר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
16
מוסיפים את העוף והרוטב החם לקערה גדולה וזורקים עד שמצופים היטב. בזהירות לחתוך את העוף לרצועות בגודל ביס. (הימנע לדפוק את הבלילה).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערה
17
באופן שווה את המקרוני עם עוף פרוס, טפטוף עם רוטב חם נוסף,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
מקרוני
עוף שלם
18
מפזרים את שארית 1 כוס הצ ' דר הלבן ואת שארית 1 כוס גבינת המוצרלה על גבי העוף ומפזרים את פירורי לחם הפנקו. ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה ולטפטף אותו באופן שווה על פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.
מוצרלה
גבינת צ ' דר לבנה
פירורי לחם
עוף שלם
חמאה
19
אופים ב 400 מעלות F עד חום זהוב תוסס, על 25 עד 30 דקות.