קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

עוף תאו מקרוני וגבינה

עוף תאו מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני עוף תאו וגבינה. מנה אחת מכילה עד 64 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא צ'דר, פילה עוף, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בופאלו-מקרוני וגבינה עוף, עוף תאו מקרוני וגבינה, ו עוף תאו מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות f. המעיל התחתון הצדדים של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מסדרים את הבייקון על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום ואופים עד קריספ, כ -22 דקות. אפשר להתקרר וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
3
שים את העוף והבירה בקערה גדולה ולתת לרבד, בטמפרטורת החדר, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את המקרוני ומבשלים ערבוב מדי פעם, עד מבושל אל דנטה, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
6
ניקוז ושמורה בסיר גדול או קערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
סירסיר
7
ממיסים 1/2 כוס חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני; לטאטא את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
8
לטאטא 1/3 כוס קמח ומבשלים עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
לטאטא 3 כוסות חלב, מלח ופלפל, ולהביא את התערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מוסיפים 2 כוסות של צ ' דר ו-2 כוסות של מוצרלה (הזמנת גבינה נוספת לציפוי) ומערבבים עד מומסים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
11
מערבבים את רוטב הגבינה, גבינה כחולה ובייקון לתוך המקרוני עד משולב היטב; לשפוך באופן שווה לתוך צלחת אפייה מוכן להחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
גבינה כחולהגבינה כחולה
מקרונימקרוני
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
שים את שארית 1 כוס קמח בקערת ערבוב רדודה בגודל בינוני. בקערת ערבוב רדודה בגודל בינוני אחר, להוסיף את הנותרים 2 כפות חלב והביצה להקציף עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
13
מסננים את הבירה מן הטנדרלוין עוף לטבול לתוך הקמח כדי מעיל היטב, ואז לטבול לתוך תערובת הביצה ובחזרה לתוך הקמח. שים על צלחת עד מוכן לטגן.
מרכיבים שתצטרך
פילה עוףפילה עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בירהבירה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
14
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את העוף עד חום זהוב מבושל דרך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
להסיר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
16
מוסיפים את העוף והרוטב החם לקערה גדולה וזורקים עד שמצופים היטב. בזהירות לחתוך את העוף לרצועות בגודל ביס. (הימנע לדפוק את הבלילה).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
באופן שווה את המקרוני עם עוף פרוס, טפטוף עם רוטב חם נוסף,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
מקרונימקרוני
עוף שלםעוף שלם
18
מפזרים את שארית 1 כוס הצ ' דר הלבן ואת שארית 1 כוס גבינת המוצרלה על גבי העוף ומפזרים את פירורי לחם הפנקו. ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה ולטפטף אותו באופן שווה על פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
מוצרלהמוצרלה
גבינת צ ' דר לבנהגבינת צ ' דר לבנה
פירורי לחםפירורי לחם
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
19
אופים ב 400 מעלות F עד חום זהוב תוסס, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
20
מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
21
מגישים עם מקלות סלרי וגזר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות גזרמקלות גזר
סלריסלרי

מרכיבים

340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שמן צמחי 2Tשמן צמחי 2T1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינה כחולה מתפוררתגבינה כחולה מתפוררת8ריבס, קצוץ טרי או קפואגזר פרוס וסלרי, להגשהגזר פרוס וסלרי, להגשה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה עוףפילה עוף1גדול(קיבלר)(קיבלר)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקרוני מרפק יבשמקרוני מרפק יבש796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוסקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב חם (מומלץ: פרנק של חם)רוטב חם (מומלץ: פרנק של חם)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מוצרלה מגוררת, מחולקתגבינת מוצרלה מגוררת, מחולקת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה ללא מלח, בתוספת 2 כפות, ועוד לתבנית אפייה(1 מקל) חמאה ללא מלח, בתוספת 2 כפות, ועוד לתבנית אפייה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'דר לבן מגורד, מחולקצ'דר לבן מגורד, מחולק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא, בתוספת 2 כפותחלב מלא, בתוספת 2 כפות