המתכון עוף תאילנדי עוטפת יכול לספק את התשוקה האסייתית שלך בערך 21 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 427 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם מלפפון, רוטב בוטנים סאטה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו תאילנדי " עוף " עוטפת, עוף תאילנדי עוטף, ו עוף תאילנדי עוטף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה. משפשפים חזה עוף בשמן ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
מוסיפים עוף למחבת, ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים 6 דקות מכל צד (תלוי בעובי הבשר) או עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים מהתבנית, מניחים לשבת במשך 5 דקות ופורסים באלכסון לחתיכות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שלב בקערה את פרוסות המלפפון והכוסברה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הרכיבו את העטיפות רגע לפני שאתם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית, ומחממים טורטיות 15-20 שניות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מורחים 1 כף רוטב סאטה על כל טורטיה. מעל כל אחד פרוסות עוף ו 1/4 מתערובת המלפפונים.
אסיה בתפריט? נסה להתאים עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את דומיין שלומברגר לה פרינסס אבס גוורצטרמינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -24 דולר לבקבוק.
דומיין שלומברגר לס פרינסס אבס גוורצטרמינר
כנראה היין המפורסם ביותר של אלזס, הטרמינר הגיע אלינו מצפון איטליה ומתוארך למאה ה -16. ה גוורצטרמינר (ממש חריף או מושק טרמינר) הוא מבחר הטרמינרים הריחניים ביותר ונודע בשם גוורצטרמינר לקראת 1950. צהוב בהיר עם השתקפויות ברורות. ליין יש איכות צעירה. האף הוא אקספרסיבי וחושף דומיננטי פרחוני של ורד, אדמונית. מסוכרים מעט, תופסים את הפרי האקזוטי, ליצ 'י ואחרי אוורור, מגלים תווים של ג' ינג ' ר ורמז למנטול. האף מציג טיפוסיות יפה, ללא פזרנות אבל עם דיוק. ההתפרצות בפה היא בשפע ורך, נמרץ; זה מתפתח על מדיום עם מהירות מרעננת. אותם טעמים של פירות אקזוטיים, זנגביל ופרחים של ורדים שנתפסו באף נמצאים, עם מגע קל של מרירות על הסיום. התאימו למטבח מתובל וטעים כמו מטבח אסייתי/פיוז 'ן, סביצ' ים פרואניים ומזונות עם אלמנטים של תבלינים ופירות כאחד.