עוף תוצרת בית Cacciatore, בסגנון סיציליאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף תוצרת בית Cacciatore, בסגנון סיציליאני. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 609 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, עוף, ספגטי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוף בסגנון Cacciatore, אופים עוף בסגנון Cacciatore, ו עוף Cacciatore (עוף בסגנון האנטר) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בקומקום גדול על אש בינונית. מבשלים את הבצל, פלפל, ושום בחמאה מומסת עד שהם מתחילים לרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות, היין, התיבול האיטלקי, המלח, הפלפל ומלח השום; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת רק מתחילה לרתוח. להפחית את החום בינוני נמוך; מוסיפים את העוף ומבשלים עד הבשר רך מספיק כדי ליפול מהעצם, על 1 1/2 שעות.
הסר את העצמות והעור מהעוף, והחזיר את הבשר לסיר.
חום 3/4 כוס של הנוזל השמור מן העגבניות במיקרוגל עד רק התחמם. מערבבים את הקמח לתוך נוזל העגבניות עד סמיך.
מוסיפים לעציץ ומערבבים ללא הרף עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
הסר מהחום ולאפשר לשבת במשך כ 15 דקות.
בעוד תערובת העוף נשענת, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מערבבים את הספגטי לתוך המים וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד הפסטה הוא רך מעט אבל עדיין מוצק לנשוך, על 12 דקות.
ניקוז. מצקת את תערובת העוף על הספגטי סחוט לשרת.