עוף תפוח מרווה עם ברי
עוף תפוח מרווה עם ברי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 707 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-50 דקות. לכי לחנות וקחי תפוח טעים, מלח, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פרושוטו, כריכי תה תפוחים וברי עם חמאה מרווה, ברי ועוף ממולא מרווה, ו המבורגר עוף תפוח וברי.
הוראות
בשקית גדולה לאגירה, לשלב את היין האדום, שמן זית, 1/2 כפית מלח 1/2 מרווה כפית.
מניחים את העוף בשקית, לאטום וללחוץ למעיל.
מניחים במקרר להשרות לילה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את העוף על תבנית אפייה. מתבלים עם המרווה והמלח הנותרים. תשליך את המרינדה.
אופים במשך כ 25 דקות, או עד מיצי עוף לרוץ ברור.
הסר מהתנור ומעל כל חתיכת עוף עם פרוסות של תפוח וגבינת ברי. חזור לתנור והכוון אותו לצלות.
לצלות את העוף במשך כ 5 דקות, או עד התפוח והגבינה קלויים.