עישון אגרוף ליל כל הקדושים ביצה
עישון אגרוף ליל כל הקדושים ביצה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו סודה, גוש קרח, תרד תינוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות נסו אגרוף ביצה מתולע, אגרוף ליל כל הקדושים, ו אגרוף ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור בלוק הקרח: יום לפני ההגשה את האגרוף, למלא סיר קטן שלושה רבעים של הדרך מלא במים. לרסק את הירוקים עם הידיים עד נבול ולהוסיף אותם לסיר.מכסים את המחבת בחוזקה בניילון נצמד, ואז דוחפים את ענפי המנטה דרך הפלסטיק כך שהם מוחזקים זקוף במחבת.
מערבבים את הג ' ין, ירקרק, מיץ לימון וביטר בקערת פלסטיק או מתכת 5 ליטר. (בשלב זה התערובת יכולה להיות בקירור עד 8 שעות.) כאשר מוכן לשרת, הקן קערת האגרוף בתוך 10 ליטר רחב יותר פלסטיק או קערת מתכת (לא להשתמש זכוכית או קערות קרמיקה עבור חלק זה של ההתקנה, כי הקור מן הקרח היבש יכול לפצח אותם). מערבבים בעדינות את סיידר התפוחים ואת סודה, להיזהר לא overmix או האגרוף שלך יהיה שטוח.
הסר את הסיר עם בלוק הקרח מהמקפיא.
חותכים וזורקים את לעטוף פלסטיק (לא למשוך אותו מעל ענפי מנטה). טובלים את החלק החיצוני של הסיר במים חמים או להחזיק אותו מעל הלהבה על מבער ארובה כדי לשחרר את בלוק הקרח.
הסר את בלוק הקרח מן הסיר ומניח אותו באגרוף.
יוצקים את המים לתוך הקערה החיצונית הרחבה יותר. באמצעות מלקחיים או כפפות, במקום 1 חתיכת הקרח היבש לתוך המים. אל תשים את הקרח היבש ישירות לתוך האגרוף. אחסן את הקרח היבש הנותר באזור מאוורר היטב או בחוץ והוסף חלקים נוספים לקערה החיצונית לפי הצורך לאפקט העשן.