עלה כרוב ניצנים, זית ארטישוק וקסטלבטרנו ירושלים
עלה כרוב ניצנים, זית ארטישוק ו Castelvetrano ירושלים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, פלפל, זיתים castelvetrano, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט עלים כרוב ניצנים, פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, ו טוויסט נבט: כרוב ניצנים ופיצה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מיץ לימון גרידת לימון בקערה בינונית. לאט לאט להקציף בשמן.
באמצעות הצד השטוח של סכין השף, לדחוף על כל זית עד הבור מגיע בחינם; להשליך בורות.
חותכים את הזיתים מגולענים לרסיסים ומוסיפים לקערה עם מיץ לימון-תערובת שמן זית; להפריש.
חותכים את הבסיס של כרוב ניצנים אחד. בזהירות לשלוף את העלים החיצוניים, ממשיך לקצץ את הבסיס כדי לשחרר את העלים. עצור כאשר אתה מקבל את העלים הפנימיים הצהובים כי הם ארוזים יחד בחוזקה, שמור את החלק הזה של הנבט לשימוש נוסף. חזור עם כרוב ניצנים הנותרים ולהוסיף את העלים לקערה עם ההלבשה.
מקלפים את הארטישוק הירושלמי וחותכים דקיק באמצעות פורס מנדולינה.
הוסף אותם לקערה וזרוק עם הרוטב.
מוסיפים את הפלפל, מלח, אנשובי וזורקים לשלב.
מחלקים בין 4 צלחות סלט, העליון עם גבינה.