קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

עלה כרוב ניצנים, זית ארטישוק וקסטלבטרנו ירושלים

עלה כרוב ניצנים, זית ארטישוק וקסטלבטרנו ירושלים
עלה כרוב ניצנים, זית ארטישוק ו Castelvetrano ירושלים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, פלפל, זיתים castelvetrano, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט עלים כרוב ניצנים, פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, ו טוויסט נבט: כרוב ניצנים ופיצה בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מיץ לימון גרידת לימון בקערה בינונית. לאט לאט להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
באמצעות הצד השטוח של סכין השף, לדחוף על כל זית עד הבור מגיע בחינם; להשליך בורות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
3
חותכים את הזיתים מגולענים לרסיסים ומוסיפים לקערה עם מיץ לימון-תערובת שמן זית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חותכים את הבסיס של כרוב ניצנים אחד. בזהירות לשלוף את העלים החיצוניים, ממשיך לקצץ את הבסיס כדי לשחרר את העלים. עצור כאשר אתה מקבל את העלים הפנימיים הצהובים כי הם ארוזים יחד בחוזקה, שמור את החלק הזה של הנבט לשימוש נוסף. חזור עם כרוב ניצנים הנותרים ולהוסיף את העלים לקערה עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקלפים את הארטישוק הירושלמי וחותכים דקיק באמצעות פורס מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
6
הוסף אותם לקערה וזרוק עם הרוטב.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את הפלפל, מלח, אנשובי וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מחלקים בין 4 צלחות סלט, העליון עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה