עלי דלעת כתומים
דלעת הכתום Cloverleafs הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו קמח, דלעת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: עוגת דלעת כתומה, פשטידת דלעת עם מרמלדה כתומה, ו פאי דלעת תפוז-ספייס.
הוראות
כוסות מאפין חמאה עם 1 כף חמאה מומסת.
מערבבים יחד שמרים, חלב חם, ודבש בקערה גדולה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים קמח, מלח, דלעת, 1 ביצה שלמה, חלמון, גרידת תפוזים ומיץ, ונותרו 5 כפות חמאה לתוך תערובת שמרים עם כף עץ או מרית גומי עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, לאבק את פני השטח ואת הידיים עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד הבצק הוא אלסטי וחלק, 6 עד 8 דקות. טופס בצק לכדור.
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 1 1/2 עד 2 שעות.
אגרוף למטה בצק (לא ללוש),ואז חצי.
רול חצי בצק על משטח מקומח קלות עם ידיים מקומטות קלות לתוך יומן באורך 12 אינץ ' (לשמור על החצי שנותר מכוסה בניילון נצמד).
חותכים את היומן ל 6 חתיכות שוות, ולאחר מכן לחתוך כל חתיכה לשלישים.
מגלגלים כל חתיכה לכדור 1 אינץ ' על ידי חיתוך היד ודוחפים בצק על משטח העבודה כפי שאתה מגלגל בתנועה מעגלית. שים 3 כדורים זה לצד זה בכל אחד 6 כוסות מאפין.
הפוך לחמניות יותר עם בצק שנותר באותו אופן. מכסים לחמניות עם מגבת מטבח (לא בד טרי) ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הבצק הוא כ 1 אינץ ' מעל השפה של כוסות מאפין, 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
להקציף יחד ביצים שנותרו ומים ומברשת על צמרות של לחמניות. (יהיו לך שאריות ביצה לשטוף.)
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
העברת לחמניות מתלה מגניב לפחות 20 דקות.
לחמניות הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות קפוא (מגניב לחלוטין, ואז לעטוף היטב) 1 חודש. להפשיר, ואז לחמם על תבנית אפייה בתנור 177° עד התחמם, 5 עד 10 דקות.