קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עליוני פטריות

עליוני פטריות
Potstickers פטריות יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 36 . מנה אחת מכילה 36 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, שן שום, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עליוני פטריות, סיר שרימפס ופטריות, ו Potstickers טופו פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים פטריות מיובשות בקערה, לכסות עם 2 כוסות מים רותחים, ולתת לשבת עד מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מסננים, שימור נוזל; פטריות קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים שיטאקים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם מתחילים לשחרר את הנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
5
מוסיפים שאלוט, שום ומלח. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים פטריות מיובשות ו 1/2 כוס השריית נוזל. לבשל, ערבוב, עד הנוזל התאדה, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
7
העברת תערובת לקערה גדולה ולתת מגניב לפושר. מערבבים ברוטב סויה ושמן שומשום; מוסיפים עוד אם אתה רוצה. מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
על משטח עבודה נקי, נשכב עטיפה. שים על 1 כף. תערובת פטריות במרכז. לצנן קצוות של עטיפה עם מים, לקפל לשניים, ולאטום. שים כופתה על תבנית אפייה או משטח עבודה יבש. המשך עם שאר עטיפות ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
במחבת nonstick גדולה, חום 2 כפית. שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים כופתאות רבות במחבת כפי שיתאים בלי לגעת. מבשלים עד תחתית של כופתאות חומות, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
להוסיף 3/4 כוס שמורות השריית נוזל או מים, לכסות, ומבשלים עד הנוזל נספג וישבנים הם רוחשים שוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12
העברה למנה וחזור עם כופתאות שנותרו.
13
מגישים חם או חם.