עליוני פטריות
Potstickers פטריות יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 36 . מנה אחת מכילה 36 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, שן שום, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עליוני פטריות, סיר שרימפס ופטריות, ו Potstickers טופו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שים פטריות מיובשות בקערה, לכסות עם 2 כוסות מים רותחים, ולתת לשבת עד מכרז, על 30 דקות.
מסננים, שימור נוזל; פטריות קוצצים דק.
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שיטאקים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם מתחילים לשחרר את הנוזל שלהם.
מוסיפים שאלוט, שום ומלח. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים פטריות מיובשות ו 1/2 כוס השריית נוזל. לבשל, ערבוב, עד הנוזל התאדה, 3 דקות.
העברת תערובת לקערה גדולה ולתת מגניב לפושר. מערבבים ברוטב סויה ושמן שומשום; מוסיפים עוד אם אתה רוצה. מערבבים בביצה.
על משטח עבודה נקי, נשכב עטיפה. שים על 1 כף. תערובת פטריות במרכז. לצנן קצוות של עטיפה עם מים, לקפל לשניים, ולאטום. שים כופתה על תבנית אפייה או משטח עבודה יבש. המשך עם שאר עטיפות ומילוי.
במחבת nonstick גדולה, חום 2 כפית. שמן על חום בינוני-גבוה.
מניחים כופתאות רבות במחבת כפי שיתאים בלי לגעת. מבשלים עד תחתית של כופתאות חומות, 2 עד 3 דקות.
להוסיף 3/4 כוס שמורות השריית נוזל או מים, לכסות, ומבשלים עד הנוזל נספג וישבנים הם רוחשים שוב, 3 עד 5 דקות.
העברה למנה וחזור עם כופתאות שנותרו.