Potstickers פטריות יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 36 . מנה אחת מכילה 36 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, שן שום, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עליוני פטריות, סיר שרימפס ופטריות, ו Potstickers טופו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים פטריות מיובשות בקערה, לכסות עם 2 כוסות מים רותחים, ולתת לשבת עד מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים, שימור נוזל; פטריות קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שיטאקים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם מתחילים לשחרר את הנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
5
מוסיפים שאלוט, שום ומלח. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים פטריות מיובשות ו 1/2 כוס השריית נוזל. לבשל, ערבוב, עד הנוזל התאדה, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
7
העברת תערובת לקערה גדולה ולתת מגניב לפושר. מערבבים ברוטב סויה ושמן שומשום; מוסיפים עוד אם אתה רוצה. מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
על משטח עבודה נקי, נשכב עטיפה. שים על 1 כף. תערובת פטריות במרכז. לצנן קצוות של עטיפה עם מים, לקפל לשניים, ולאטום. שים כופתה על תבנית אפייה או משטח עבודה יבש. המשך עם שאר עטיפות ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
במחבת nonstick גדולה, חום 2 כפית. שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים כופתאות רבות במחבת כפי שיתאים בלי לגעת. מבשלים עד תחתית של כופתאות חומות, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להוסיף 3/4 כוס שמורות השריית נוזל או מים, לכסות, ומבשלים עד הנוזל נספג וישבנים הם רוחשים שוב, 3 עד 5 דקות.